Disney +

DISNEY +

Ontdek de beste verhalen van Disney, Pixar, Marvel op één plaats. Er is voor ieder wat wils, van filmhits tot tijdloze klassiekers en nieuwe originals.

Ontstaan

In 2017 kondigde Walt Disney Studios de plannen aan om een eigen streamingdienst uit te brengen. In 2019 werd Disney + in de eerste landen uitegerold. In september 2020 volgde een nieuwe fase van landen waaronder in ons land. 

Als Disney-addict sinds 1990 moest ik niet lang nadenken om bij de uitrol van Disney + in België het platform uit te testen. 

Concurrent Netflix

De lancering van Disney + betekende ook het einde van de samenwerking tussen Disney en Netflix.

Aanbod

Disney + biedt zowel oude als nieuwe films en series van Walt Disney Studios aan. Nieuwe content zal gemiddeld na 7 maanden te zien zijn op de streamingdienst.

Disney + is een ideaal platform om alle klassiekers van het huis te bekijken of extra bonusmateriaal te ontdekken. Mijn eerste bingewatching moment op Disney + was bij het bekijken van The Imagineering Story, een reeks over het departement dat binnen Disney die onder andere de attracties en nieuwe technologieën voor films ontwikkelen.

Mijn mening

Disney + is een uitstekende investering als je kinderen hebt of zelf fan bent van het huis. Het is in mijn ogen geen volwaardig alternatief voor een abonnement op Netflix. Moeilijk uiteraard met de jaren voorsprong die zij hebben.
Ik neem zo nu en dan zeker een maandabonnement om de nieuwigheden van het platform te bekijken, maar een jaarabonnement zit er momenteel niet in. 

"Today is a good day to try."

Quasimodo (The Hunchback of Notre Dame) Tweet

Trailers

Een abonnement op Disney + kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar. 

Deel deze post

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lees ook deze posts: