Woordvoerder

GEEN COMMENTAAR

Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onschatbare waarde voor iedere organisatie. Sarah Vercauteren put uit haar eigen ervaringen en uit vele gesprekken met andere woordvoeders.
Foto Sara Vercauteren

101 tips voor woordvoerders & persverantwoordelijken

Sara Vercauteren put uit haar eigen ervaring en uit vele gesprekken met andere woordvoerders om de knepen van het vak, de truken van de foor, de interne processen en de geheimen van de unieke relatie met journalisten uit de doeken te doen. Ze geeft een blik achter de schermen en beschrijft wat er echt speelt bij het werk van woordvoerders en persmedewerkers. De auteur lardeert praktische tips met sappige anekdotes uit haar eigen carrière en die van andere woordvoerders.

Geen Commentaar: het boek

Geen commentaar (herwerkte uitgave) is een onmisbaar naslagwerk voor woordvoerders (in spe), voor organisaties die hulp zoeken bij het uitbouwen van een professionele perscommunicatie, voor journalisten die dagelijks samenwerken met woordvoerders en organisaties, en voor iedereen die interesse heeft in hoe het nieuws wordt ‘gemaakt’.

Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onschatbare waarde voor iedere organisatie. Nu alsmaar meer transparantie wordt verwacht van ondernemingen, is een professionele externe communicatie met journalisten en via sociale media van cruciaal belang. De woordvoerder leidt de interne en externe communicatieprocessen in goede banen en wordt zo hoe langer hoe meer een echte reputatiemanager.

 

Altijd bereikbaar. Brandjesblusser en schoonmaker van dienst. Beleefd tegenover botteriken, geduldig tegenover ongeduldige journalisten, perfect meester van de spanning tussen alle kennis binnenskamers en wat de buitenwereld daarover mag weten.

Isabel Albers, algemeen hoofdredacteurd van De Tijd. Tweet

Geen Commentaar – herwerkte uitgave kost € 27 en is onder andere te koop bij bol.com

Deel deze post

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lees ook deze posts: